Werkgeversbijeenkomst op 5 juli 2022

Bent u een werkgever die is aangesloten bij SBZ Pensioen? Dan heeft u op 14 juni 2022 onze Werkgeversnieuwsbrief ontvangen.

U staat voor belangrijke keuzes en SBZ Pensioen helpt u daar graag bij!
We staan voor één van de grootste veranderingen in de pensioenwereld, het nieuwe pensioenstelsel. Binnen nu en 2027 gaan deze veranderingen voor iedereen gelden. De invoering van het nieuwe stelsel heeft ook gevolgen voor uw werknemers.

Om tijdig klaar te zijn, dient u als werkgever een contractkeuze (pdf) te maken. We willen u als werkgever optimaal begeleiden zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen over de contractvorm en het toekomstig pensioen van uw medewerkers. Dit willen wij graag deze zomer in een persoonlijk gesprek toelichten. Ter voorbereiding op dit persoonlijke gesprek organiseren we op 5 juli een Werkgeversbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst nemen wij u alvast mee in de mogelijke keuzes.

Meld u nu aan voor onze werkgeversbijeenkomst op 5 juli 2022
Laat deze bijeenkomst niet aan u voorbijgaan. De bijeenkomst vindt plaats via Teams op 5 juli 2022 van 15.30 tot 17.00 uur. Meld u nu aan en zet de afspraak in uw agenda.

Ik meld mij aan

U ontvangt tijdig van ons de Teams-link via e-mail.

Eerder vragen of behoefte aan informatie? We komen graag langs!
Laat ons gerust weten wanneer u vragen of behoefte heeft aan informatie. Wij komen indien gewenst graag bij u langs. Neem contact op met Edwin Schokker 06 53 16 96 73 of mail.

Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet via e-mail?
Geef dan uw e-mailadres aan ons door via e-mail. Dan blijft u op de hoogte van ontwikkelingen.

Werkgeversnieuwsbrief juni 2022

Lees ook:

Eerder verstuurde nieuwsbrieven