Heeft u onze MVB-pagina’s al bekeken?

Wij hebben een nieuwe MVB-pagina op onze website!
Er gebeurt veel op het gebied van maatschappelijk verantwoord beleggen. Wij willen onze deelnemers dan ook graag goed informeren over ons beleid en de uitwerking daarvan in de praktijk. Graag verwijzen we u naar onze nieuwe webpagina Verantwoord Beleggen.

We hebben de informatie die we met onze deelnemers willen delen overzichtelijk verdeeld over een drietal ‘tegels’:

  1. MVB: Waarom en met welke focus?
  2. Hoe werkt het in de praktijk?
  3. Duurzaamheidsinformatie

Onder de eerste tegel leggen wij onze visie en focus op het gebied van MVB uit. De tweede tegel maakt de vertaalslag naar de praktijk. Onder de derde tegel treft u duurzaamheidsinformatie die wij mede in het kader van Europese duurzaamheidsregelgeving verstrekken.

Bekijk onze vernieuwde pagina MVB

In ons MVB-verslag over 2022 leest u voorbeelden uit de praktijk
Op onze nieuwe MVB-pagina publiceren wij ook het MVB-verslag over 2022 (pdf). We laten in dit verslag zien hoe ons MVB-beleid in de praktijk uitpakt. Dit doen wij aan de hand van een vijftal thema’s die we belangrijk vinden. Wist u bijvoorbeeld dat we in 2022 op 255 aandeelhoudersvergaderingen een stem hebben uitgebracht over mensenrechtenonderwerpen? En dat we in 2022 via onze impactbeleggingen een afname van de Co2-uitstoot hebben gerealiseerd die gelijk is aan ruim 71.000 auto’s die een jaar lang rondrijden? In ons MVB-verslag vertellen wij u hier graag meer over!

Lees ons MVB-verslag over 2022 (pdf)