De PensioenActueel is uit

Op 4 juli is de nieuwe editie van PensioenActueel van SBZ Pensioen verschenen. Via deze digitale nieuwsbrief houdt SBZ Pensioen u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.

Deze nieuwsbrief staat in het teken van ons jaarverslag 2022
In 2022 hebben wij stappen gezet in de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel. Dit zijn langjarige trajecten. Met onze Beschikbarepremieregeling met Collectief Variabel Pensioen (CVP) hebben wij veel ervaring opgedaan die relevant is voor het nieuwe pensioenstelsel. Dit maakt ons aantrekkelijk voor partijen om zich aan te sluiten. SBZ Pensioen werkt hard aan groei. Groei is geen doel op zich. Het hogere doel is het belang van onze deelnemers behartigen: actieve deelnemers, gewezen deelnemers en pensioengerechtigden.

Benieuwd naar onze financiële positie, onze resultaten in de pensioenregelingen en hoe wij ons voorbereiden op het nieuwe pensioenstelsel? Hierover (en meer) leest u in ons jaarverslag 2022. Bekijk onze pagina 2022 in vogelvlucht.

2022 in vogelvlucht

Heeft u zich al opgegeven voor ons digitaal Pensioencafé?
Dit jaar organiseren wij 2 sessies. 1 voor bijna gepensioneerden en 1 voor gepensioneerden. Zo ontvangt u alleen die informatie die voor u relevant is. Lees hier meer over in onze nieuwsbrief.

Pensioenactueel juli 2023

Lees al onze nieuwsbrieven

Heeft u de PensioenActueel niet in uw mailbox ontvangen?
Mogelijk is uw e-mailadres niet bij ons bekend. Geef het door via Mijn Pensioen.

Heeft u nog vragen?
Neem dan contact op met het klantteam. De medewerkers van het klantteam helpen u graag!