Terugkoppeling Pensioencafé 14 september 2022

Op 14 september organiseerde SBZ Pensioen haar online Pensioencafé. Drie jaar geleden hield SBZ Pensioen voor het laatst het succesvolle Pensioencafé. Het nieuwe pensioenstelsel is een goede reden voor een nieuwe editie. Op dit moment is het nieuwe pensioenstelsel nog niet volledig duidelijk. Dat neemt niet weg dat er wel al veel te vertellen is. Wilt u zich voorbereiden om met pensioen te gaan? Of bent u al met pensioen? En heeft u het Pensioencafé gemist? Bekijk dan de opname van ons Pensioencafé.

Kijk het SBZ Pensioencafé terug

Vult u na het bekijken van het Pensioencafé onze evaluatie in?
Met uw terugkoppeling helpt u ons verder verbeteren. Invullen kost slechts 2 minuten. Uw feedback is anoniem.

Evaluatie Pensioencafé

Wat was het doel van het Pensioencafé?
In het Pensioencafé stonden we stil bij vragen die u vlak voor uw pensioenleeftijd heeft of juist vragen die u heeft als gepensioneerde. We stonden stil bij ons 60 jarig jubileum en onze plannen voor de komende jaren. Ook gaven we een informatieve presentatie over het Pensioenakkoord en wat dit voor u betekent. Kortom een leuke informatieve middag met onderwerpen die voor u relevant zijn!

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen van uw pensioen?
Geef dan nu uw privé-e-mailadres door. Dan kan SBZ Pensioen u altijd digitaal bereiken, ook als u uit dienst gaat of met pensioen bent. Regel het eenvoudig via uw digitale portaal Mijn Pensioen.

Kijk meteen ook verder rond op Mijn Pensioen
U kunt er wijzigingen doorgeven, vindt er uw actuele pensioengegevens en alles wat u moet weten over uw pensioen; voor als u arbeidsongeschikt wordt, als u met pensioen gaat, maar ook voor uw partner als u overlijdt. Op Mijn pensioen is al uw pensioenpost opgeslagen onder Mijn archief, zoals uw uitkeringsspecificatie of Uniform Pensioenoverzicht.

Mijn pensioen

Vragen over het Pensioenakkoord?
U vindt antwoord op veel gestelde vragen over het Pensioenakkoord op onze website.

Bekijk de veelgestelde vragen pensioenakkoord