Het nieuwe pensioenstelsel raakt ook uw pensioen

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) vindt het, net als SBZ Pensioen, belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over de regels van ons nieuwe pensioenstelsel.

SBZ Pensioen streeft ernaar om uw pensioenregeling per 1 juli 2026 in te laten gaan
De Wet toekomst pensioenen is op 1 juli 2023 ingegaan. SBZ Pensioen heeft samen met de sociale partners tot 1 januari 2028 de tijd om alle aanpassingen door te voeren. Invoering van de wet betekent dat u een nieuwe pensioenregeling krijgt. SBZ Pensioen wil sneller. Dus we maken vaart met het opzetten van de nieuwe pensioenregeling.

Aan onderstaand logo herkent u de communicatie over het nieuwe pensioenstelsel
Alle communicatie over het pensioenstelsel vanuit SBZ Pensioen bevat het speciaal hiervoor opgestelde logo.

payoff

Op de website van SBZ Pensioen vindt u alle informatie over het nieuwe pensioenstelsel overzichtelijk bij elkaar. Wij werken deze pagina’s geregeld bij. Houd onze website in de gaten en zorg dat u op de hoogte blijft. Heeft u er al op gekeken?

PENSIOENAKKOORD SBZ PENSIOEN

De webpagina pensioenduidelijkheid.nl geeft algemene informatie
Dit is een gezamenlijk initiatief van de overheid, pensioenuitvoerders, vakbonden en werkgeversorganisaties. Deze webpagina bevat informatie om de veranderingen voor iedereen begrijpelijk te houden. Waarom er nieuwe regels komen, wat er verandert, maar ook wat hetzelfde blijft.

PENSIOENDUIDELIJIKHEID.NL

Heeft u vragen?
Bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen. Heeft u hierna nog vragen? Neemt u hiervoor gerust contact op met ons klantteam. Zij helpen u graag!