Toolbox pensioencommunicatie

U wilt uw werknemers informeren over hun pensioen? We ondersteunen u daarbij met een toolbox voor werkgevers. In de toolbox vindt u allerlei handige communicatiemiddelen. Bijvoorbeeld banners, die u kunt gebruiken voor presentaties of op uw intranet. De banners kunt u onderaan deze pagina downloaden.

Handige checklist voor werkgevers
U kunt starten met de checklist voor werkgevers. Dat is een handige samenvatting van de belangrijkste informatie voor uw werknemers.

Checklist voor werkgevers

Presentatie over de pensioenregeling
Om uw werknemers op de hoogte te brengen, kunt een PowerPoint-presentatie gebruiken. De basis hiervoor staat hieronder al voor u klaar. U kunt er zelf de gegevens van uw eigen regeling toevoegen. Zoals uw pensioenregelingen, opbouwpercentages en andere bijzonderheden voor uw organisatie.

Presentatie pensioenregeling (basis)

Pensioen 1-2-3 is er!
Bekijk ook Pensioen 1-2-3, de wettelijk verplichte informatie voor uw werknemers. In de 3 lagen van Pensioen 1-2-3 leest u alles over het pensioen voor uw werknemers.

Pensioen 1-2-3

Blijf op de hoogte
De ontwikkelingen rondom het pensioenfonds en de pensioenregeling gaan soms snel. Dat zetten we op deze website. Verder organiseren we regelmatig werkgeversbijeenkomsten. Houd daarom deze website en uw mailbox in de gaten!

Downloads