Vernieuwd deelnemersportaal SBZ

SBZ Pensioen rolt haar geheel vernieuwde deelnemersportaal, genaamd Mijn Pensioen, uit. Zo hebt u voortaan altijd en overal inzicht in uw pensioen. SBZ Pensioen stopt in de nabije toekomst dan ook met het sturen van brieven, nadat u eenmaal succesvol bent aangesloten op dit deelnemersportaal. Dit is veiliger, wel zo duurzaam en scheelt in de kosten.

De uitrol vindt in fasen plaats. Zo kan het Klantcontactcenter uw vragen adequaat opvangen. In de komende dagen en weken ontvangt u een opvallende kaart op uw deurmat. Via deze kaart vraagt het pensioenfonds u om met je DigiD op het portaal in te loggen, uw e-mailadres te controleren en eventueel aan te passen. Het is het beste om uw privé-mailadres op te geven. Zo blijft u bereikbaar als u (ooit) uit dienst gaat.

Bekijk Mijn Pensioen

Geef vooral ook uw feedback door aan SBZ Pensioen. Dit kan via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zo helpt u ons om het portaal verder te verbeteren. En ga eens neuzen op het portaal, want pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde!

Als u vragen hebt over het portaal kunt u met SBZ Pensioen contact opnemen