De Pensioen3daagse komt eraan!

Op 31 oktober, 1 en 2 november is de jaarlijkse Pensioen3daagse. Landelijk zijn er 3 dagen lang, allerlei activiteiten zijn rondom pensioen.

Wijzeringeldzaken.nl, de initiatiefnemer van de Pensioen3daagse, organiseert overal in het land activiteiten, bijvoorbeeld inloopdagen en pensioenspreekuren. Daar kunt u zich laten bijpraten over uw pensioen.

Website vol tips
Op wijzeringeldzaken.nl vindt u een veel tips over hoe u uw pensioen kunt beïnvloeden. Want weet u hoe u eventueel uw pensioen kunt aanvullen? Of per welke datum u AOW krijgt? Dat trouwen, maar vooral scheiden van invloed zijn op uw pensioen? En weet u dat u eerder met pensioen kunt gaan als u dat zou willen?

Allemaal zaken waar je niet dagelijks aan denkt… Tijdens de Pensioen3daagse kunt u dat op een laagdrempelige manier juist wel een keer doen en krijgt u op een eenvoudige en toegankelijke manier meer duidelijkheid.

Kijk gewoon even op wijzeringeldzaken.nl/Wat-moet-ik-doen-voor-mijn-pensioen/. Daar vindt u alle informatie. En handige tips en tools waarmee u direct inzicht krijgt in uw pensioen.

Uw pensioen: daar kunt u wat mee doen!