Terugblik op een geslaagd pensioencafé

Op woensdag 7 juni organiseerde SBZ Pensioen een pensioencafé in Het Spoorwegmuseum. Ruim 50 (bijna-)pensioengerechtigden waren te gast in deze mooie locatie in Utrecht. We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst.

In gesprek met elkaar
Cees de Graaff, lid van het verantwoordingsorgaan SBZ en mede-initiatiefnemer van de bijeenkomst, heette iedereen welkom. In een presentatie vertelde Reiniera van der Feltz (dagelijks bestuur) over hoe SBZ Pensioen werkt aan een veilig pensioen bij SBZ Pensioen. Centraal hierbij stonden de vragen van de aanwezigen. Daarna was er tijd om in gesprek te gaan met het bestuur of een vraag te stellen aan een van de pensioendeskundigen.

Tijdens het pensioencafé konden aanwezigen mee met een rondleiding, waarbij een gids meer vertelde over onder meer de koninklijke loge van het Spoorwegmuseum. Als men van al het lopen vermoeid was geworden, kon onder het genot van een gezonde snack van de vitaliteitsbar genoten worden van een heerlijke voetmassage. Uiteraard werd het pensioencafé afgesloten met een gezamenlijke borrel.